Madelon Vos: Crypto en Trading Academy

Madelon Vos is een veelgevraagd persoon in de wereld van financiën en beleggen. Als expert op het gebied van Bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en trading biedt zij via haar academie een uitgebreide opleiding over deze onderwerpen. De Crypto en Trading Academy omvat 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community, waar studenten vragen kunnen stellen, kennis kunnen delen en inspiratie kunnen opdoen bij hun collega’s. Zij zullen ook profiteren van Madelons uitgebreide ervaring in Technische Analyse, die zij ook in haar YouTube video’s toepast. Studenten leren handelen en grafieken lezen, twee essentiële vaardigheden voor iedereen die geïnteresseerd is in financiën. Met dit pakket heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de spannende wereld van Bitcoin en Cryptocurrencies.

Madelon Vos Cursussen

Bij de Crypto en Trading Academy biedt Madelon haar studenten alles wat ze nodig hebben om een beter begrip te krijgen van bitcoin, cryptocurrencies, technische analyse en trading. Het uitgebreide programma omvat twee cursussen en een lidmaatschap van de MoneyTalks Community, waar meer dan 2000 mensen hetzelfde doel nastreven.

Sinds het begin heeft Madelon Vos met haar cursussen meer dan 25.000 studenten in haar Crypto en Trading Academy verwelkomd. Haar missie is om hen alles te leren over bitcoin, blockchain, cryptocurrencies, technische analyse en trading – vaardigheden die zeer gewild zijn in de financiële industrie.

De cursussen zijn bestsellers in Nederland en België, en de aanwezige experts zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Start uw financiële toekomst vandaag nog met de cursussen van Madelon Vos!

Laat de cijfers spreken:

6,4

Uur aan lesmateriaal

36

Lessen

25.000+

Studenten

Cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies :

Als u net begint in de wereld van bitcoin en cryptocurrencies, leert deze gids u alle basisbeginselen. U leert hoe u veilig bitcoin en andere digitale activa kunt kopen, verkopen en overdragen. Bovendien krijgt u uw eerste €5 aan bitcoin gratis! U leert ook hoe u geld kunt verdienen met bitcoin en cryptocurrencies, waarom bitcoin zo belangrijk is en hoe u uw digitale activa veilig kunt opslaan. Tot slot leggen we uit hoe de blockchain werkt. Aan het einde van deze gids ben je een cryptocurrency expert!

Cursus Technische Analyse:

Cryptocurrencies zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen, en met reden. In tegenstelling tot traditionele fiatvaluta’s zijn cryptocurrencies gedecentraliseerd en niet onderworpen aan overheidscontrole. Dit maakt ze ideaal voor beleggers die waarde hechten aan privacy en veiligheid. Bovendien zijn cryptocurrencies zeer volatiel, wat kan leiden tot snelle winsten voor slimme handelaren. Als u geïnteresseerd bent in het leren handelen in cryptocurrencies, kan Madelon je voorzien van alle hulpmiddelen die u nodig heeft. Ze leert u hoe u grafieken kunt lezen en kunt anticiperen op prijsbewegingen, zodat u geld kunt verdienen met uw transacties. Deze cursus is ook zeer geschikt voor langetermijnbeleggers die willen profiteren van haar 9 jaar handelservaring. Hoe dan ook, Madelon kan u helpen om te beginnen in de spannende wereld van de cryptocurrency handel.

MoneyTalks Community Lidmaatschap:

De MoneyTalks Community heeft alles om u te helpen een betere belegger te worden. Hier vindt u alles wat u moet weten over beleggen, bitcoin, aandelen, macro-economie en handel. Er is een schat aan informatie en middelen beschikbaar, waaronder maandelijkse Q&A’s met experts, dagelijkse technische analyses naar keuze, en de mogelijkheid om uw eigen technische analyse te laten beoordelen door experts. Bovendien kunt u van de experts en elkaar leren en netwerken met gelijkgestemden. En blijf altijd up-to-date via de mobiele app of browser.

Technische Analyse

Waarom Technische Analyse?

Technische analyse is een cruciaal onderdeel van het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen. Hiermee kunt u gegevens evalueren en voorspellingen doen over toekomstige prijsbewegingen. Terwijl fundamentele analyse zich richt op factoren die de onderliggende waarde van een actief beïnvloeden, kijkt technische analyse naar historische prijsgegevens om trends te identificeren en toekomstige prijzen te voorspellen. Technische analyse is vooral nuttig in de cryptocurrency markt, waar de prijzen zeer volatiel kunnen zijn. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technische analyses kunt u beter geïnformeerde investeringsbeslissingen nemen en de concurrentie voorblijven. De beste manier om technische analyse te leren is om te netwerken met gelijkgestemden en livestreams of video’s van experts te bekijken. Uw financiële gids moet een waardevolle bron zijn om kwaliteitsinformatie te vinden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met de juiste kennis en hulpmiddelen kunt u uw beleggen naar een hoger niveau tillen.

Madelon Vos
Over Madelon Vos

Ontmoet de oprichter achter de cursussen.

Madelon Vos is een cryptocurrency- en beleggingsexpert die sinds 2013 over deze onderwerpen schrijft. Ze begon haar carrière met het schrijven van columns voor verschillende publicaties, zoals IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ze drie jaar lang co-host van BNR Nieuwsradio’s Cryptocast en doceerde ze de cursus Technische Analyse aan de Hogeschool van Amsterdam.


Momenteel richt Madelon zich op het creëren van (video)content over cryptocurrencies, de economie en technische analyse via YouTube en Instagram. Met haar studenten, lezers, kijkers en luisteraars streeft ze ernaar haar kennis te delen en de best mogelijke resultaten te behalen.

MELD JE AAN

All Access-lidmaatschap

In ontwikkeling, binnenkort beschikbaar!